All times are UTC + 1 hour




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
  Print view

How to change modulename in the menu w/o changing folder nam
Author Message
PostPosted: Fri Jul 06, 2018 3:47 am 
Regular
User avatar
Offline

Joined: Thu Aug 25, 2011 9:31 pm
Posts: 310
Location: Mumbai, India
How to change modulename in the menu w/o changing folder name?

i have std/classic atk implementation.

[modules] has subfolders like [purchase] [stores] [accounts] ..... and of course the same appear in the Horizontal Menu after login and its corresponding menu options as defined in the modules.inc of repective folders.

Requirement is to change menu name from [accounts] to [finance] .... is there anyway thru language file or something to effect this change without atually changing foldername and then corr all nodes and module.inc?


Top
 Profile  
 

Re: How to change modulename in the menu w/o changing folder
PostPosted: Fri Jul 06, 2018 4:03 am 
Regular
User avatar
Offline

Joined: Thu Aug 25, 2011 9:31 pm
Posts: 310
Location: Mumbai, India
ok. got it.

in the app root folder <language>/en.lng i made following change and it workd.

"menu_accounts" => "Finance",


Top
 Profile  
 

Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group